Merter Oto Ekspertiz Güngören

Merter Oto Ekspertiz

Otomobilinizin detaylı incelemesi için merter oto ekspertiz uygulaması olmazsa olmazdır. Araç ile ilgili kayıtlı, kayıtsız bilgilerin tümüne ulaşmak ve en güvenli biçimde yola çıkmak için gerekli bir işlemdir. Ayrıca ikinci el araç alımı yapmak isteyen ancak pek fazla bilgi sahibi olmayan müşterilerimiz ekibimiz tarafından destek alabilmektedir. Neredeyse hayati önem taşıyan oto ekspertiz testi elektrikli ve hybrid araçlar üzerinde de uygulanmaktadır. Firmamız bu konuda ki çalışmalarını özel eğitimden geçen tecrübeli ekibi ve çeşitli test makineleri ile yürütmektedir. Aracınızda ki sorunlar dünya standartlarına uygun, sertifikalı ve denetimden geçmiş ekipmanlarımız ile tespit edilmektedir.

Oto Ekspertiz Nasıl Yapılır?

Merter Oto Ekspertiz Güngören,

Bir çeşit muayene sistemi olan oto ekspertiz araçlar üzerinde herhangi bir hasarın olup olmadığına bakılan bir uygulamadır. Bu işlemi yaptırırken mutlaka yetkili kişiler tarafından yardım almanız gerekmektedir. En doğru bilgiye ulaşmak için 7/24 hizmetinizde olan uzman kadromuz ile birlikte hareket edebilirsiniz. Firma olarak önceliğimiz sizin mağdur olmamanız ve araç alımında problem yaşamamanız adına memnuniyet garantili hizmet gerçekleştirmektir. Gelişmiş seçeneklerimizle birlikte airbag kontrolü de yapmaktayız.

Pazar günü açık oto ekspertiz işlemi sırasında aracın aksamlarının incelenmesi için özel cihazlardan destek alınmaktadır. Aynı zamanda araç üzerinde yapılan her işlem müşteriye bildirilmektedir. Firmamız tarafından gerçekleştirilen oto ekspertiz uygulamasında; araç süspansiyon kontrolü, direnç kaybı olup olmadığı, beyin muayenesi, iç aksam kontrolü vb. gibi birçok işlem yapılmaktadır. Bu test aşamasında elde edilen verilerin tümü bilgisayar üzerinde kayıt altına alınmaktadır. Ardından bu veriler rapor olarak müşteriye teslim edilmektedir.

İkinci El Araçlar İçin Midir?

Merter oto ekspertiz uygulaması can güvenliği için bilinçli her bireyin yaptırması gereken bir test işlemidir. Oto ekspertiz işlemi hem yeni hem de ikinci el araçlar üzerinde uygulanmaktadır. Son yıllarda daha çok tercih edilmeye başlanan ekspertiz testi ile araç sahiplerinin gizlediği veya farkında olmadığı tüm kusurlar ortaya çıkmaktadır. Özellikle de ikinci el araç alan alıcıların akıllarında ki soru işaretlerinin çözüme kavuşturulması sağlanıyor. Siz de eksper hizmetlerimizden yararlanarak bu sorulardan kurtulabilirsiniz.

Merter oto ekspertiz işleminde süreç sırasıyla şu şekilde ilerlemektedir;

  • Araç satın alım işlemi gerçekleştirilmeden önce telefon numaramız veya Otoexper.net üzerinden firmamıza ulaşabilirsiniz.
  • Paketlerimizi inceledikten sonra randevu formunu doldurarak kolayca randevu alabilirsiniz.
  • Firmamıza geldiğinizde uzman kadromuz tarafından karşılanır ve paketler hakkında daha detaylı bilgi edinirsiniz.
  • Oto ekspertiz uygulaması için aracınız alınır ve ilk kontrol aşamasından sonra test işlemi gerçekleştirilir.
  • Full paket seçiminde bulunduysanız; linf üzeri mekanik kontroller, yanal kayma testi, amortisör testi, fren testi, dinamometre testi, kaporta- boya kontrolleri, arıza tespit olmak üzere pek çok işlemden geçirilir.
  • Toplanan veriler bir araya getirilir ve rapor halinde tarafınıza teslim edilir.

Oto Ekspertiz Pazar Günleri Açık mı?

MERTER ARAÇ EKSPERTİZ HİZMETLERİ

Ekspertiz Desteği

  1. el otomobil pazarında bir çok araç satış çıkarılıyor. Araç hakkında söz konusu tüm detaylar eksper tarafından belirlenir. Günümüzde bir çok dolandırıcı ile karşı karşıya kalıyoruz. Merter Oto ekspertiz raporu olası sorunlar karşısında sizleri güvence altına alıyor. Böylece aracın hasar durumu hakkında bilgi sahibi oluyoruz.

Oto ekspertiz işleminin kendisi kadar nereye yaptırdığınız da oldukça önemlidir. Bu işlemi güvenilir, alanında uzman bir firmayla yürütmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde mağdur olabilir ve doğru bilgi elde edemeyebilirsiniz. Hafta sonu açık oto ekspertiz uygulaması için gereken desteği alanında uzman firmamızdan alabilirsiniz. Merter oto ekspertiz işlemi uzman teknisyenlerimiz tarafından donanımlı cihazlar ile yapılmaktadır. Titizlikle yapılan işlemlerin tümü ayrıntılı olarak raporlanmakta ve sizlere sunulmaktadır.

Oto ekspertiz hafta sonu yapılır mı? Pazar günleri de açık olur mu? gibi sorular ile çok sık karşılaşmaktayız. Firmamız hafta içi olduğu gibi hafta sonu da kesintisiz bir şekilde sizler için hizmetlerini sürdürmektedir. Otoeksper.net üzerinden istediğiniz zaman verdiğimiz hizmetler hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Güngören Ekspertiz Hizmeti verdiğimiz Bölgeler;,

Abdurrahman Nafiz Gürman Oto ekspertiz,

 Akıncılar Mahallesi Oto ekspertiz,

Gençosman Oto ekspertiz,

Güneştepe Oto ekspertiz,

Güven Mahallesi Oto ekspertiz,

Haznedar Oto ekspertiz,

Mareşal Çakmak Oto ekspertiz,

Mehmet Nesih Özmen Oto ekspertiz,

Güngören Merkez Oto ekspertiz,

Güngören Sanayi Oto ekspertiz,

Tozkoparan Oto ekspertiz, Merter oto ekspertiz

WWW.OTOEXPER.NET ARAÇ EKSPERTİZ MERKEZİ ;

Kaporta Boya 250TL Motor Mekanik 250TL, Full Ekspertiz 400 TL, Sadece Mart Ayında Geçerli. Güngören OTO Ekspertiz, Şirinevler OTO Ekspertiz, Yenibosna OTO Ekspertiz,. Merter OTO Ekspertiz, Üçyüzlü OTO Ekspertiz, Kocasinan OTO Ekspertiz, OTO Ekspertiz Güngören,

İSTANBUL Güngören EKSPERTİZ – COMPUTEST

Oto Ekspertiz Yakın Bölgeler: Kirazlı, Evren Mah., Mahmutbey, Göztepe mah, İSTOÇ, Oto center, Automall, Otomol oto ekspertiz, İkitelli, Dolapdere San, Güngören Bağcılar San, Evren oto San, Bahçeşehir, Kayaşehir, Habipler, Sultangazi Oto Ekspertiz, Cebeci ekspertiz, Küçükköy, Karayolları, Basın Ekspres, Kocasinan, Çobançeşme, Sefaköy, Doğu San, Esenler, Atışalanı, Yüzyıl, Oruçreis, Güneşli, Bağcılar, Terazidere, Soğanlı, Bahçelievler, Halkalı, Beşyol, Florya, Bayrampaşa, Rami Oto Ekspertiz, Gazi Osman Paşa, Yıldırım mah, Arnavutköy,

Otoexper.net Güngören Ekspertiz firmamızda son sistem ekipman ile çalışmalar yapılmaktadır. Firmamızda siz çayınızı içerken ekip arkadaşlarımız aracınızı son sistem ekipmanlar ile analiz edip raporunu sizlere sunmaktadır.

Güngören oto ekspertiz randevusu almak için tıklayın.

MERTER ARAÇ EKSPERTİZ ;

Güngören Merter Oto Exper ekspertiz hizmeti firmamız tarafından profesyonel tarafsız hizmet olarak verilmektedir. Firmamız alanında uzman ve deneyimli ekipleri sayesinde 9 Sayfa raporlarını net ve doğru bir şekilde sunmaktadır. Bilir kişi incelemeleri de dahil edilen bu hizmetten faydalanmanız mümkündür. Telefon: +05324239042