Acil Oto Ekspertiz

Acil Oto Ekspertiz 

Oto ekspertiz hizmetlerinden en acil şekilde yararlanmak isteyebilirsiniz. Yanlış bir karar vermemeniz ve daha sorunsuz araç alımı için acil oto ekspertiz firmamıza başvurun.

Pazar Günü Açık Oto Ekspertiz İstanbul

Sektörde şimdiye kadar sorunsuz ve kalite standartlarında bir hizmet ortaya koyan acil oto ekspertiz olarak her an hizmet halindeyiz. İkinci el araç piyasasında artık daha güvenilir bir alımlar yapmanıza yardımcı oluyoruz. Üst düzey standartlarında bundan sonra istediğiniz bir çalışmalardan yararlanmaya başlamış olacaksınız. Daha doğru şekilde karar vermeniz konusunda güvenilir firmamız itinalı bir hizmet sunarak araçla ilgili her şeyi detaylı şekilde raporlar.

Acil Oto Ekspertiz 

 

İkinci el araç piyasasında dikkatli bir alım yapmak son derece önemlidir. Çünkü bazı araçların daha önce kaza yapma ya da düşük performans özelliğine sahip olma durumları olabiliyor. Hal böyle olunca da yapacağınız yanlış adımlar beraberinde paranızı çöpe atmanıza bile neden oluyor. İşte bu gibi bir hizmet ile karşı karşıya kalmamak amacıyla işinizi sağlama almanız gerekebilir. Bunun için en güvenli çözüm yollarından biri olarak oto eskpertiz hizmetlerine başvurmanızdır. Acil şekilde bir araç ekspertiz hizmeti veren firma arıyorsanız doğru yerde olduğunuzu belirtmek isteriz.

 

Detaylı bir kontrol ile artık acil oto ekspertiz çalışmalarımızı aktif olarak yerine getirmekteyiz. Bundan sonra firmamız ile hizmet alarak kaliteli sonuçları daha iyi şekilde keşfetme şansına sahip olabilirsiniz. İkinci el araç piyasasında pişmanlık duyacağınız yanlış kararlar vermemek amacıyla hemen firmamıza başvurmalısınız.

Acil Oto Ekspertiz 

Detaylı Araç Kontrolü ve Raporlama

 

Uzman ekibimiz ile birlikte artık detaylı bir araç kontrol ve raporlama çözümlerini sunmaktayız. Buna göre sizlerde istediğiniz zaman zarfı içerisinde kalite standartlarında bir çalışmalardan yararlanmaya başlayabilirsiniz. Memnuniyet odaklı bir hizmet çalışması tüm hızıyla sunmaya devam eden firmamız sektörde sürekli olarak doğru bir hizmet çalışmaları sunar. Araçlara dair artık daha garantili bir şekilde kararlar vermek, paranızı da çöpe atmamanız için her ne gerekiyorsa firmamız elinden geldiğince ortaya koymaktadır.

 

Araç içinden dışına kadar artık her neyi öğrenmek istiyorsanız uzmanlarımızla inceleme yapılır. Bu sayede elinize araçla ilgili olarak hazırlanmış rapor sonucu verilir.  Bundan sonra sizlerde en iyi bilgiyi sorunsuz şekilde keşfetmek istiyorsanız o halde sektörde yerini alan kaliteli firmamıza başvurun. Güvenli bir ödeme kolaylığı da sunduğumuzdan dolayı bundan sonra her neyi bekliyor olursanız olun göreceksiniz. Bundan sonra saatlerce oto ekspertiz firması aramak zorunda kalmadığınız gibi anında araçlarla ilgili olarak detaylı bir inceleme yapan firmamıza başvurabilirsiniz. Araç alım satım işlemleri ne zaman yapılıyor olsa bile en acil şekilde hizmet veren ekspertiz firmamız sayesinde beklemek zorunda kalmazsınız. Tam tersine işlerinizin daha seri bir şekilde yapılması kolay hale gelmeye başlamış olur.

Acil Oto Ekspertiz 

Daha Garantili İkinci El Araç Alın

Güngören oto ekspertizDaha garantili bir şekilde bundan sonra ikinci el araç alımı yapılması mümkün hale dönüşmeye başlayacak. Tüm zamanların en güvenilir ve sorunsuz bir hizmet ortaya koyan firması olarak işin ehli kadromuz ışığında çözümler sunuyoruz. Bu sayede araç dünyasına dair öğrenmek istediğiniz her ne varsa detaylı bir şekilde tarafınıza sunmaya başlanılmış oluyor. Bundan sonra artık sizlerde kaliteli bir hizmet çalışması ortaya koyan firmamızdan çözüm odaklı bir hizmet alarak araçlarınızla ilgili bir inceleme yapılmasını sağlayabilirsiniz.  Daha temkinli bir şekilde ikinci el araç alım işlemlerinden yararlanmak amacıyla vakit kaybı yapmadan hemen güvenilir firmamıza başvurabilirsiniz. Güngören oto ekspertiz sayesinde istediğiniz her an maksimum çözümlerle yanınızdayız.

Acil Oto Ekspertiz 

Güngören Oto Ekspertiz Hizmetleri

Güngören oto ekspertiz hizmetleri kapsamında, İstanbul’un Güngören ilçesinde faaliyet gösteren firmamız alanında uzman personellerin bulunduğu bir ekip ile raporlama işlemleri yapmaktadır.

Otomobil satın alırken birçok alıcı için oldukça avantajlı bir hizmet olarak değerlendirilen oto ekspertiz raporları, satın alınacak otomobilin tüm aksamlarının detaylı olarak incelenerek raporlanmasını sağlamaktadır. Birçok otomobil alıcısı, araç satın almadan önce satıcıdan araç ekspertiz raporu talep etmektedir. Böylece aracı almadan önce, geçmişte kaza geçirip geçirmediğini, aracın aksamlarının ne durumda olduğunu ve geçirdiği tüm işlemleri hakkında bilgi sahibi olma avantajını elde edebilir.

İstanbul Güvenilir Araç Ekspertiz

Araç almaya karar veren kişiler, almak istedikleri otomobilin mevcut durumunu ve varsa geçmişe dair yapılmış olan hasar kayıtlarına ulaşmak isteyecektir. Teknolojik gelişmelerin zirve gösterdiği bu dönemde, Güngören oto ekspertiz hizmetleri kapsamında, oto ekspertiz raporları teknik cihazlar ile detaylı ve kusursuz bir şekilde oluşturulmaktadır.

Oto ekspertiz raporu bulunmayan araçların sağlamlığı ve ileride sorun çıkartıp çıkartmayacağından emin olamayabilirsiniz. Böylece oto ekspertiz raporu bulunmayan araçlar, alıcılarda şüphe uyandırabilir. Çünkü birçok araç satıcısı aracın geçirdiği kazaları veya motor aksamlarında bulunan arızaları gizleyebilir. Gerçek değerinde ve güvenilir bir şekilde araç satın almak isteyenler, detaylı bir oto ekspertiz raporu bulunan araçları tercih etmelidir. Firmamızın tam donanımlı ve alanında uzman personeller tarafından uygulanan araç ekspertiz hizmetleri hakkında bilgi sahibi olmak için bizlere ulaşabilirsiniz.

Neden Oto Ekspertiz Yaptırmalıyız?

Aracınıza ait oto ekspertiz raporu çıkartmanız için sayılabilecek birçok sebep ve avantaj bulunmaktadır. Oto ekspertiz raporunun araç alıcılarına sağladığı en büyük avantaj, araca güven duymaktır. Sıfır arabalardan ziyade ikinci el araç almak isteyen kişiler, araca dair detaylı bir oto ekspertiz raporunu satıcıdan talep etmek isteyebilir. Bu yüzden aracını satmayı düşünen kişiler, aracın içi ve dışı olmak üzere tam donanımlı Güngören oto ekspertiz hizmetleri sunan firmamız ile iletişime geçerek, fiyat hakkında anlaşma sağlayabilirler.

Oto ekspertiz hizmetleri;

  • Araçların içi ve dışı hakkında yapılan her türlü değişiklik hakkında bilgi vermektedir.
  • Araçların arıza tespitini detaylı olarak yapmaktadır.
  • Araçta gerçekleşmesi muhtemel yağ ve su kaçağı gibi problemler için önceden önlem alınmasını sağlamaktadır.
  • Aracın gerçek kilometresi hakkında doğru bilgi vermektedir.
  • Aracın çalışan motor aksamları ve mevcut durumu hakkında bilgi vermektedir.
  • O ana kadar araçta meydana gelen değişimler varsa göstermektedir.
  • Geçmişte herhangi bir kaza olup olmadığı, olduysa araçta ne gibi bir hasar ortaya çıkardığı anlaşılmaktadır.

Avantajlı Güngören Oto Ekspertiz Paketleri

Araç satışı sırasında alıcı ve satıcı arasında karşılıklı güvenin oluşması için aracın oto ekspertiz raporuna sahip olması gerekmektedir. Fakat çıkartılacak olan oto raporun, araç hakkında detaylı bilgileri sunmak üzere tam donanımlı bir şekilde yapılmasını gerekli kılmaktadır.

İstanbul oto ekspertiz firmaları arasında garantili ve tam donanımlı oto rapor hizmeti sunan firmamızı tercih ederek, aracınız için en doğru kararı verebilirsiniz. Oto ekspertiz hizmetleri kapsamında firmanın uyguladığı birçok işlem bulunmaktadır. Bu işlemlerin uygulanması için firmamızla önceden anlaşma sağladığınız gün aracınızı servisimize getirmeniz gerekir. Servise getirilen araçların tam kapsamlı bir ekspertiz raporunun çıkarılması için, yapılacak olan işlemlerde tespit ve test cihazları kullanılmaktadır.

Firmamız tarafından sizler için hazırlanan oto ekspertiz paketleri arasından bütçenize ve ihtiyacınıza en uygun paket kapsamında hizmet satın alabilirsiniz. Satmak istediğiniz araçlar için; hasar kaydı bulunuyor mu, araçta boyalı bir parça bulunuyor mu veya aracın motor aksamı ne durumda, gibi merak edilen sorulara Güngören oto ekspertiz hizmetleri ile detaylı bir cevap verebilirsiniz.

Acil Oto Ekspertiz İle Güvenilir Alım

İstanbul acil oto ekspertiz, nöbetçi oto ekspertiz, acil oto ekspertiz, en yakın acil oto ekspertiz, acil oto ekspertiz en yakın, Güngören acil oto ekspertiz, Esenler acil oto ekspertiz, Bakırköy acil oto ekspertiz, Bahçelievler acil oto ekspertiz, Zeytinburnu acil oto ekspertiz, Bağcılar acil oto ekspertiz, nöbetçi oto expertiz, Eminönü oto ekspertiz,

ADRES : 
AKINCILAR MAHALLESİ ÇUKUROVA SK. NO:27 GÜNGÖREN – İSTANBUL

  • Telefon +90 (212) 504 70 79

  • Gsm       +90 532 423 90 42

  • Güngören oto EkspertizEn Yakın oto ekspertiz

    İstediğiniz araca kavuşmaz ve aracın sorunlu veya sorunsuz olup olmadığını öğrenmek için OTOEXPER.NET oto ekspertiz her zaman gereklidir.

    TIKLA ARA ; +90 532 423 90 42

    Tıkla ara ; +90 532 423 90 42

    • Obd  Cihaz ile Aracın Elektronik Hataları kontrolü
    • Lift üzerinde Alt Motor Kontrolleri,
    • Lift üzerinde Ön Takım Boşluk Kontrolleri,
    • Kaporta Kontrolü,
    • Boya Kontrolü,
    • Fren Testi,
    • Süspansiyon Testi,
    • Yanal Kayma Testi,
    • Lift Üzerinde Yürüyen Aksam Kontrolleri,
    • Lastik hava ve yeterlilik Testi, Akü Güç testi ,
    • İç Ekspertiz kontrolü,
    • Dış ekspertiz kontrolü,
    • Kaporta Değişen Kontrolleri,
    • Mekanik Durum ve Mekanik Aksamların Kontrolü,
    • DYNO Motor Testi,
    • Conta testi, HO2 isteğe bağlı Aracın Motor Kapağında ağır Hasar kontrolu,
    • Haznedar Oto Ekspertiz

    • Güngören expertiz yapılan testler;
      Oto Ekspertiz Testleri,
      Motor Gücü Ölçüm,
      Kaporta Boya Testi,
      Fren Ölçüm Testi,
      Süspansiyon Amortisör,
      Yanal Kayma Tutuş,
      Arıza Tespit Testi,
      Motor Kulakçıkları,
      Motor Yağ Kaçakları,
      Şanzıman Kulakları,
      Rot-Rotil Kontrolleri,
      Ön Arka Balatalar,
      Ön ve Arka Diskler,
      Debriyaj Boşluğu,
      Lastiklerin Durumu,
      Yağ Hava Polen Filtre,
      Egzoz Duman Kontrolü,
      El Freni Çalışır Testi,
      Debriyaj Hidrolik Testi,
      Kavrama Kontrolü,
      Benzin Depo Kontrolü,
      Klima Gaz Kontrolü,

    TIKLA ARA  ; +90 532 423 90 42

    TIKLA ARA ; +90 532 423 90 42