Güngörende Oto Ekspertiz Fiyatları

Güngörende Oto Ekspertiz Fiyatları

Güngören Araç Ekspertiz Fiyatları

Firmamız tarafından verilen hizmetlerden biri olan oto ekspertiz fiyatları oldukça makul bir fiyat olup firmamız en güvenilir oto ekspertiz raporu hazırlayan firmadır.

Güngören Oto ekspertiz, ikinci el araçların geçirdiği kazaları, aracın değişen parçalarını, fren sistemini, motor durumunu kısacası ikinci el araç almadan önce bilinmesi gereken her şeyi teknik cihaz ve ekipmanlar ile inceleyip rapor hazırlanması işlemidir. İkinci el araç almadan önce dikkat edilmesi gereken oto ekspertiz raporu aynı zamanda aracın ilerleyen zamanlarda çıkarabileceği masrafları da raporlamaktadır.

Güngören Oto expertiz – Otoexper.net

Güngören Oto Ekspertiz

İkinci el araç alınırken dikkat edilmesi gereken en önemli unsurlardan biri aracın oto ekspertiz raporunun çıkarılmasıdır. Oto ekspertiz hizmeti ile ikinci el aracın motor durumunu, fren sistemini, kaporta durumunu gibi aracın önemli parçalarının durumunu öğrenebilirsiniz. oto ekspertiz raporu aracın sadece kusurlu yanlarını değil sorunsuz çalışan parçalarını ve sistemlerini öğrenebilirsiniz.

Oto ekspertiz raporu ikinci el araç alırken mutlaka alınması gereken bir rapordur. Oto ekspertiz raporu ile aracın bütün sorunlarını öğrenebilir ve ilerleyen zamanlarda çıkartabileceği masrafları öğrenebilirsiniz. Güngören araç ekspertiz fiyatları oldukça makul fiyattadır. Müşterilerine daima en güvenilir ve en doğru raporu hazırlayan firmamız, müşterilerinin araç alırken girdiği masrafın daha fazla olmaması için en uygun fiyatta araç ekspertiz fiyatı vermektedir. Araç ekspertiz fiyatları ile ilgili daha detaylı bilgi için www.otoexper.net internet üzerinden öğrenebilirsiniz.

Oto Ekspertiz Neden Yapılır?

Araç fiyatlarının son dönemde artması ile beraber ikinci el araç alımları daha çok artmıştır. İkinci el araç alırken de aracın güvenirliğinin öğrenilmesi için oto ekspertiz raporunun çıkarılması gerekmektedir. Oto ekspertiz, aracın geçmişte yaptığı kazaları, aracın değişen parçalarını, aracın fren sistemini kısacası aracın tüm özelliklerini teknik cihaz ve ekipmanlar ile incelenip sonuçlarının raporlanması işlemidir. Oto ekspertiz raporu sayesinde ikinci el araç almak isteyen kişiler aracı alma konusunda kolaylıkla karar verebilirler.

Güngören Oto expertiz raporu aracın geçmişte kaza yapıp yapmadığını ve kazada aldığı hasarı incelenmesidir. Oto ekspertiz raporu sayesinde ikinci el araç almak isteyen kişiler aracın tüm sorunlarını öğrenebilirler. Güngören ekspertiz raporu sayesinde aracın ilerde çıkarabileceği masrafları da öğrenebilirsiniz. Bu yüzden de ikinci araç alırken mutlaka oto ekspertiz yaptırmalısınız.

Güngörende Oto Ekspertiz Fiyatları

Volkswagen Transporter oto Ekspertiz 

2015 yılından bu yana araç expertiz sektöründe İstanbul da 2. el araç alım satımlarının her an artığını bilmekteyiz ama bu alacağımız aracın güvenilir olup olmadığını kazalı mı? darbe almış mı? Kaportasın da boya var mı? Motorun da sorun var mı? İleri de aldığınız araçta herhangi bir sorunla karşılaşmak istemiyorum diyorsanız, daha emin daha garantili tüm problemi kafanızdan silmek istiyorsanız Oto Harita Volswagen Transporter oto Ekspertiz en kapsamlı, tarafsız, doğruluktan taviz vermeden, kaliteli ve garantili hizmetimizi ileri teknoloji ekipmanlarımız ile ekibimiz en iyi hizmeti siz müşterilerimize sunmaktayız.  www.otoharita.com

 

İletişim tıkla ara ; 05324239042

Araçlarınızı en ince detayına kadar robotik cihazlarımız ayrıntısına kadar inceleyerek  hasarlı olup olmadığını Volswagen Transporter oto Expertiz belgelerle ispatlayarak kaliteli hizmetimizi siz değerli müşterilerimize sunmaktayız. Alanında uzman yetkili ekibimiz ile sizlere anlık durum değerlendirmesini yaparak durum hakkında bilgilerimizi aktarmaktayız. Aracın bütün kontrollerinden sonra tarafsız bir şekilde hazırlanan mobil araç ekspertiz raporu firmamızın kaşe ve yetkili imzası ile size detaylı anlatılarak sunulur. Volswagen Transporter Araç Ekspertiz  olarak siz müşterilerimizin ekonomisini düşünerek en uygun oto ekspertiz fiyat seçenekleri için de yardımcı olmaktayız.

Oto Harita İstanbul Ekipmanları Araç ekspertiz Merkezi. İstanbul Güngörendehizmet sağlamaktayız.

Adres : 
Akıncılar Mahallesi Çukurova Sk. No:27 Güngören – İSTANBUL

  • Telefon +90 (212) 504 70 79

  • Gsm       +90 532 423 90 42

  • Güngören oto Ekspertiz, En Yakın oto ekspertiz

    İstediğiniz araca kavuşmaz ve aracın sorunlu veya sorunsuz olup olmadığını öğrenmek için OTOEXPER.NET oto ekspertiz her zaman gereklidir.

    TIKLA ARA ; +90 532 423 90 42

    Tıkla ara ; +90 532 423 90 42

    • Obd  Cihaz ile Aracın Elektronik Hataları kontrolü
    • Lift üzerinde Alt Motor Kontrolleri,
    • Lift üzerinde Ön Takım Boşluk Kontrolleri,
    • Kaporta Kontrolü,
    • Boya Kontrolü,
    • Fren Testi,
    • Süspansiyon Testi,
    • Yanal Kayma Testi,
    • Lift Üzerinde Yürüyen Aksam Kontrolleri,
    • Lastik hava ve yeterlilik Testi, Akü Güç testi ,
    • İç Ekspertiz kontrolü,
    • Dış ekspertiz kontrolü,
    • Kaporta Değişen Kontrolleri,
    • Mekanik Durum ve Mekanik Aksamların Kontrolü,
    • DYNO Motor Testi,
    • Conta testi, HO2 isteğe bağlı Aracın Motor Kapağında ağır Hasar kontrolu,
    • Haznedar Oto Ekspertiz

    • Güngören expertiz yapılan testler;
      Oto Ekspertiz Testleri,
      Motor Gücü Ölçüm,
      Kaporta Boya Testi,
      Fren Ölçüm Testi,
      Süspansiyon Amortisör,
      Yanal Kayma Tutuş,
      Arıza Tespit Testi,
      Motor Kulakçıkları,
      Motor Yağ Kaçakları,
      Şanzıman Kulakları,
      Rot-Rotil Kontrolleri,
      Ön Arka Balatalar,
      Ön ve Arka Diskler,
      Debriyaj Boşluğu,
      Lastiklerin Durumu,
      Yağ Hava Polen Filtre,
      Egzoz Duman Kontrolü,
      El Freni Çalışır Testi,
      Debriyaj Hidrolik Testi,
      Kavrama Kontrolü,
      Benzin Depo Kontrolü,
      Klima Gaz Kontrolü,

    TIKLA ARA  ; +90 532 423 90 42

    TIKLA ARA ; +90 532 423 90 42