Güngören Oto Ekspertiz Fiyatları

Güngören Oto Ekspertiz Fiyatları


Oto ekspertiz hizmetimizi, geniş bir lokasyon da sunuyoruz. Hizmetimizden Güngören lokasyon olarak faydalanabilirsiniz.
Peki, oto ekspertiz hizmetimizde fiyatlar nasıl?

Mümkün olan en uygun ödemeler ile hizmet sunma kriterimiz önemlidir. Her şeyden önce avantaj sağlamak, memnuniyeti yüksek tutmak açısından gerekeni yapıyoruz. İndirimli ödemelerimiz, avantajlı fiyatlarımız sizler için son derece memnun edici olacak. Fiyat konusunda uygun olan seçenekleri değerlendirip, yapılacak olan işleme göre fiyat sunuyoruz. Geniş fiyat aralığı sayesinde ise hizmetten faydalanmak son derece avantajlı oluyor. İncelemek için otoexper.com dan giriş yapabilirsiniz. İşte fiyat detaylarımız…

GÜNGÖREN EKSPERTİZ

Merter Oto Ekspertiz

Güngören Oto Ekspertiz Paketleri
Fiyatlarımızı belirleme konusunda, genel olarak oluşturmuş olduğumuz paketlere göre hareket ediyoruz. En uygun olan ödemeleri değerlendirmeniz durumunda, avantajlı bir hizmet almış olacaksınız. Full ekspertizden, lüks araçlara yapılan ekspertize kadar geniş bir hizmet sunuyoruz. Memnun kalacağınız hizmetimizde, ekibimizin deneyimi ve son teknoloji araçlar ile hizmet güvenliği garanti edilir.
Full ekspertiz: Fiyat olarak 200 TL civarında bir ödeme alınır. Motor mekanik kontrolleri yapılır. Aynı zamanda mekanik alt kontroller de yapılır. iç aksam donanım kontrolleri olacaktır. Kaporta boya şase ve kontrolleri yapılacaktır. Fren süspansiyon yanal kayma testlerinden geçecektir. Diagnostik beyin testlerinden, Dyno motor performansa kadar en iyi şekilde işlemler uygulanacaktır.
Motor mekanik ekspertiz: Sadece motor mekanik üzerinden de Güngören oto ekspertiz paketi sunuluyor. Motor mekanik kontrolleri, mekanik alt kontrol, iç aksam donanım kontroller, kaporta boya şase kontrolleri bu paketin içinde de var.

Güngören Araç Ekspertiz Fiyatları
Ticari ekspertiz: Dilerseniz ticari araçların ekspertiz işlemlerinin de yapılmasını sağlayabilirsiniz. Mekanik kontrollerden, kaporta boya şase kontrollerine kadar en iyi şeklide uygulamalar olacaktır.
Lüks araç: Lüks araçlar için de kontroller yapılır. Daha iyi sonuç almak açısından ayrıca yapılacak olan uygulamalar da olacaktır. 500 TL’den başlayan fiyatlar ile lüks araçların da kontrollerinin gerçekleşmesi mümkündür.
Sunulan seçenekleri değerlendirmek için dilerseniz Otoexper.com.tr giriş yaparak inceleyebilirsiniz. Sipariş ver butonunu kullanarak uygun zaman diliminde randevu oluşturabilirsiniz.

Güngören Oto Ekspertiz Fiyatları
Merter Oto Ekspertizi Nasıl Yapılır?


Peki, oto ekspertiz nasıl yapılıyor? Hizmetimiz kapsamında, hemen sizin seçmiş olduğunuz paket üzerinden uygulamalara başlıyoruz. Mümkün olduğunca profesyonel hizmet etmek adına, gereken özeni gösteriyoruz. İlk kontrol aşaması motor oluyor. Motorun sağlam olması, aracın değerini arttıran bir husus. Bunun için de mutlaka ilk olarak araçtaki motora bakılır. Bunun dışında direkt olarak ekspertiz uygulamalarında araç kazalı mı, boyalı mı gibi hususlar göz önünde bulundurulur. Tüm bunların profesyonel şekilde incelenmesi ve raporlanması gerekir. Ekibimiz tarafından, uzman bir şekilde inceleme olacak ve güvenle size raporlama yapılacaktır. Endişe duymadan rapor üzerinden hareket edebilirsiniz.
Ekspertiz aşamaları;
Motor mekanik kontrolleri yapılır.
Mekanik alt kontroller gerçekleşir.
İç aksam, elektronik donanım kontrolleri yapılır.
Kaporta boya şase kontrolleri olur.
Fren süspansiyon yanal kayma testlerinin yapılması sağlanır.
Diagnostik beyin testleri olur.
Tam anlamıyla işlemlerin gerçekleşmesi bu şekildedir. Aşama aşama her şey kontrol altında tutularak sorunsuz bir şeklide uygulama yapılır. Hem güvenli hem de hızlı bir şekilde en iyi oto ekspertiz hizmeti verilir. Garanti ettiğimiz bu hizmetten hemen faydalanmanız mümkün.

Güngören Oto Ekspertiz Hizmet Fiyatları

Güngören OtO Ekspertiz Merkezi

Güngören Oto Ekspertiz

Güngören

oto ekspertiz konusunda uzman olan firmamız ile irtibata geçerek kısa sürede araç hakkında bilgi alabilirsiniz.

Güngören oto ekspertiz alanında hizmet veren firmamız ile sizler de araç alırken kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Araç alırken dikkat edilmesi gereken konular ekspertiz raporunda belirtilmektedir. Tüm bu hususların ise neler olduğu hemen her araç almak isteyenler tarafından merak edilmektedir.
Araçta hasar kaydı var mı?
Araçta boyalı parça var mı?
Araçta değişen parça var mı?
Aracın motor gücü nasıl?
Motor aksamında herhangi bir sıkıntı var mı?
Bu ve bunlara benzer sorular araç almak isteyen herkes tarafından sorulmaktadır. Bu soruların cevabını bulmak için firmamız ile irtibata geçebilirsiniz.
Kaliteli Hizmet Profesyonel Personel
Alanında uzman ve deneyimli personellerimiz ile birlikte sizler de araç alırken ya da aracınızın durumunu merak ettiğinizde firmamız ile irtibata geçebilirsiniz. Yapmanız gereken sadece karar vermek ve araç ile birlikte firmamıza gelmek. www.otoexper.net web sitemizi ziyaret ederek verdiğimiz tüm hizmetler hakkında bilgi alabilirsiniz.

Güngören İkinci el araç alırken en çok sorulan sorulardan bir tanesi ekspertiz raporu nedir sorusudur. Bu sorunun genel bir cevabı olarak, aracın kimlik kaydı diyebiliriz. Kaportasından motoruna her alandan aracın kontrol edilmesi sonucunda ortaya çıkan rapordur. Bu noktada firmamız sizlere profesyonel hizmet vermektedir. Tek yapmanız gereken araç ile birlikte firmamıza gelmeniz.

Güngören Ekspertiz Raporu Konusunda Uzman
Firmamız ekspertiz raporu konusunda uzman personeller ile birlikte çalışmaktadır. Özellikle teknolojinin getirdiği tüm imkanları kullanan firmamız ile sizler de kısa sürede araçlar ile ilgili bilgi alabilirsiniz.
Uygun fiyatlı ekspertiz hizmeti ile ilk akla gelen isimlerden olan firmamız ile neredeyse sıfır hata ile sonuçları alabilirsiniz. Araç alırken dikkat edilmesi gerekenler konusunda size yol gösteren firmamız çeşitli eksper paketleri ile sizlerin ihtiyacı olanı sunmaktadır.
Tüm bu hizmetler ve daha fazlasından yararlanmak için firmamız ile irtibata geçebilir ve araç alırken dikkat edilecek tüm konuları sorgulatabileceksiniz. Uygun fiyat ve kaliteli hizmet ile birlikte sizlere hizmet veren firmamız her zaman sizlerin yanında olmaya devam edecek.

Güngören Oto Ekspertiz İletişim
Taleplerinizi sunmak için yapmanız gereken iletişime geçmek. Detayları öğrenebilir, hemen merak ettiğiniz soruların yanıtını alabilirsiniz. Sizin için sunulan bir diğer seçenek ise sitede yer alan sipariş ver butonuna tıklayarak hizmet almaktır. Bunları göz önünde bulundurup hemen siz de bu alanda, Profesyonel oto ekspertiz hizmetinden faydalanabilirsiniz. Seçim sizin. Güngören Oto Ekspertiz Fiyatları

Şase uçları davlumbaz içleri gibi çoğu ayrıntıyı eksper elemanımız inceliyor ve rapor ediyor. Liftin dışında boya kalınlık ölçer cihazlar ile boyanın ölçüm kalınlığını ayrıntılı bir şeklinde muayene edip rapor ediyoruz. yapmış olabildiğimiz işlemlerde kötü sürprizler ile karşılaşmamak için oto uzman yaptırmak lazım olur.

Merter Oto Ekspertiz yapan olabildiğimiz bir başka program ise motor vaziyetini muayene edip dyno metre üstünde efor ölçümünü inşa etmek. Dyno profesyonel manada motor efor testlerini inşa etmek yerine imal edilen bilgisayar sistemi ile gayret gösteren nihai teknoloji bir makine.

Dyno ile motor gücünü fren deneme ile frenlerini, süspansiyon deneme ile amortisörlerini
arıza belirleme cihazı ile vasıta beyninde olabilecek bozukluk kayıtlarını bilgisayar test cihazı
ile de aracın kaporta ve boya aksamını kontrolden geçirmek sizin menfaatinize olacaktır.

 

 

 


Son model yeni nesil cihaz ve makineler kullanan

Güngören Oto Expertiz doğru ve net bulgular ile müşterilerine sunu yapıyor.
Yılların birikimi ve deneyimi ile teknolojiyi birleştiren Güngören Expertiz ayrıntılı otomobil , araç ekspertizinde kaliteden taviz vermeden uzman uzman ekibiyle rapor
çıkartıyor. Firmanın uzun senelere dayalı olan geçmişi ve kadro müşterileri emniyet sağlıyor.
2.ci el vasıta alırken Güngören Araç ekspertiz yaptırın içiniz rahat gönlünüz ferah olsun. 

Güngören Ekspertiz Hizmeti verdiğimiz Bölgeler;,
Abdurrahman Nafiz Gürman Oto ekspertiz,
 Akıncılar Oto ekspertiz,
Gençosman Oto ekspertiz,
Güneştepe Oto ekspertiz,
Güven Mahallesi Oto ekspertiz,
Haznedar Oto ekspertiz,
Mareşal Çakmak Oto ekspertiz,
Mehmet Nesih Özmen Oto ekspertiz,
Güngören Merkez Oto ekspertiz,
Güngören Sanayi Oto ekspertiz,
Tozkoparan Oto ekspertiz, Merter oto ekspertiz,

Güngören expertiz yapılan testler;
Oto Ekspertiz Testleri,
Motor Gücü Ölçüm,
Kaporta Boya Testi,
Fren Ölçüm Testi,
Süspansiyon Amortisör,
Yanal Kayma Tutuş,
Arıza Tespit Testi,
Motor Kulakçıkları,
Motor Yağ Kaçakları,
Şanzıman Kulakları,
Rot-Rotil Kontrolleri,
Ön Arka Balatalar,
Ön ve Arka Diskler,
Debriyaj Boşluğu,
Lastiklerin Durumu,
Yağ Hava Polen Filtre,
Egzoz Duman Kontrolü,
El Freni Çalışır Testi,
Debriyaj Hidrolik Testi,
Kavrama Kontrolü,
Benzin Depo Kontrolü,
Klima Gaz Kontrolü,

Güngören Etiketler; Güngören Ekspertiz, Güngören Expertiz, Güngören oto ekspertiz, Güngören Oto Expertiz, Güngören Araç ekspertiz, oto ekspertiz Güngören, Güngören otomobil ekspertiz, Güngören araba ekspertiz, Güngören computest, Güngören Dyno, Güngören motor testi, Güngören Kaporta boya testi, Güngören Mekanik testi, Motorsiklet ekspertizi,