Bahçelievler Oto ekspertiz – en yakın

Bahçelievler Oto ekspertiz – en yakın

Aldığınız İkinci El Araç Ne Kadar Sağlam?

 

İkinci el araç alırken şüpheleriniz mi var? Beğendiğiniz araç şehir dışında ve gidemiyor musunuz? O zaman mobil oto ekspertiz hizmeti tam size göre!

Herkes sıfır araç alacak kadar zengin olmadığından ikinci el araç alırken Bahçelievler ekspertiz de araç kadar önemlidir. Almak istediğiniz araç şehir dışındaysa, özelliklerinden sağlamlığından emin değilseniz mutlaka mobil ekspertizlerle aracın neyi var neyi yok öğrenmelisiniz.

 

Bahçelievler Ekspertiz denildiğinde ilk akla gelen emlak alırken yapılan değerleme oluyor. Ancak araç alırken de ekspertiz son derece önemlidir. Bu ekspertizler sayesinde alıcı için de satıcı için de güven ortamı oluşur. Tarafsız bir gözlem ve muayene sonucu aracın mevcut durumu ortaya çıkar.

Alıcı da gönül rahatlığıyla satın almak istediği ürünleri alır ve her iki taraf için de sorunsuz bir alışveriş deneyimi söz konusu olur.

Bahçelievler Mobil Oto Ekspertiz Sizin İçin Araçlara Baksın

Her zaman beğendiğiniz araç bulunduğunuz şehirde olmayabilir. Bu durumda Bahçelievler mobil oto ekspertiz hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Böylece siz yerinizden kalkmadan, zaman kaybetmeden uzmanlarımız aracın yanına gider ve size yapılan muayene sonucu detaylı bir rapor verir. Siz farklı bir yerde olsanız bile kargoyla gönderilen rapor sonucuna göre aracın güncel durumunu öğrenebilirsiniz. Güvenilir bir çözüm olan Bahçelievler mobil oto ekspertiz hizmeti, hem zamandan hem de ekonomiden kazanmak istenmeyenlere uzman önerisi sunuyor.

 

Güngören Oto Ekspertiz 

İkinci el araç alımlarında oto ekspertiz kontrolleri özellikle alacağınız araçta yapılan değişimler hakkında bilgi almanızı sağlamaktadır.

Sıfır araçların fiyatlarının artması nedeniyle ikinci el araçlarda oluşan ilgi sonucunda Bahçelievler oto ekspertiz olarak satın almak istediğiniz araçlarda gerekli kontrollerin profesyonel şekilde yapılmasını sağlamaktayız. Tamamen profesyonel şekilde gerçekleştirmiş olduğumuz kontroller doğrultusunda ayrıntılı bilgi vermekteyiz.

Gelişen teknoloji sayesinde firmamız yapılacak kontroller için en uygun cihazları tercih etmektedir. Bilgisayarlı cihazlar üzerinden gerçekleştirilecek kontroller sonucunda net bilgi alınmaktadır. Almak istediğiniz araçta daha önce yapılmış olan değişimler ya da tamir işlemleri ayrıntılı şekilde incelenerek bu doğrultuda sizlere bilgi vermekteyiz.

Bahçelievler Profesyonel Oto Ekspertiz Hizmeti

İkinci el araç alırken sorun yaşamak istemeyenler için Bahçelievler oto Expertiz faaliyetlerimiz aralıksız şekilde devam ettirilmektedir. İhtiyaç duyduğunuz durumlarda iletişim bilgilerimiz üzerinden bizlere ulaşım sağlayarak randevu alabilir ve verilen saat ve tarihte sorunsuz şekilde aracınızın kontrol edilmesini sağlayabilirsiniz. Tam kapasiteyle gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalar doğrultusunda her talebi kısa süre içerisinde karşılamaktayız.

Birbirinden farklı marka ve model araçlarda yapılacak olan kontroller sırasında ekibimiz her bir parçayı ayrıntılı şekilde incelemektedir. Motor aksamında yapılan değişiklikler, iç ve dış kaplama da yapılan boyamalar, onarım ya da tamir işlemleri, parça değişim işlemleri gibi pek çok farklı konuda yapılan incelemeler sonucunda rapor hazırlanmaktadır. Kısa süre içerisinde gerekli kontrollerin sağlanması amacıyla Bahçelievler en yakın ekspertiz hizmetinden faydalanmak isteyenler için kesintisiz hizmet sağlamaktayız.

Bahçelievler Oto Ekspertiz Hizmet Fiyatları

Kaliteli ve güvenilir sonuç almak isteyenler Bahçelievler ekspertiz için firmamıza ulaşım sağlayabilirler. Farklı şekillerde gerçekleştirilecek olan kontroller için belirlemiş olduğumuz fiyatlar üzerinden hizmet sunmaktayız. Araçlarda özellikle kaporta, motor ve mekanik ya da full kontrolü yapılmasını istediğiniz durumlarda gerçekleştirilecek kontrollere göre en iyi fiyat seçenekleri üzerinden hizmet sağlamaktayız.

Uzun yıllardır bu alanda hizmet vermekte olan firmamız tamamen müşteri memnuniyetini sağlayacak şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Yapılacak kontroller doğrultusunda en doğru bilgiler tarafınıza sunulmaktadır. Firmamız tarafından belirlenmiş olan fiyatları incelemek isteyenler www.otoexper.net adresi üzerinden gerekli incelemeleri yaparak detaylı bilgi alabilirler. Hafta Sonu Açık ekspertiz olarak hizmet vermekteyiz.

 

2.el sektöründe bize güvenin yolda kalmayın yetkili ekspertiz raporu verelim. 2. El araç Alırken Yatırımınızı Riske Atmayın! Oto Ekspertiz Raporunda Profesyonel kadro Hizmetiyle Tanışın.
✅ Dyno Testi (Motor Performans Testi)
✅ Fren Testi
✅ Süspansiyon Testi
✅ Beyin (OBD) Arıza Testi
✅ Kaporta – Boya Kontrolü
✅ Şase Kontrolü
✅ Motor – Mekanik Kontrolü
✅ Araç İçi ve Dışı Detaylı Kontrol
✅ motor conta kaçak testi
www.Otoexper.net Ekspertiz Hizmeti ile Sizi ve Sevdiklerinizi Görünmeyen Risklerden Koruyun!
*Pazar Günleri Açığız

Bahçelievler 2.el Oto ekspertiz Merkezi

Bilgi ve Wp Konum için
0532 423 90 42 @ Güngören Oto Ekspertiz OtoExper.net

 

En İyi Bahçelievler Oto Ekspertiz Hizmeti ✓

Bahçelievler Oto Ekspertiz

Daha uygun fiyat seçenekleriyle satın alma işlemi yapmak isteyenler için ikinci el araçlar Her bütçeye uygun şekilde tercih yapılmasını sağlamaktadır. İkinci el araç alırken sorun yaşamak istemeyenler için gerçekleştirilecek olan ayrıntılı kontroller ile satın alacağınız aracın içinde ve dışında yapılmış olan değişimler ya da hasar kaydı olup olmadığının belirlenmesi sağlanmaktadır.

Daha sonrasında problem yaşamak istemeyenler bu konuda uzman yardımı almak için iletişim bilgileri üzerinden yapacakları talepler ile geri dönüş alabilirler. Yeterli kapasiteyle gerçekleştirilen çalışmalar sayesinde yapmış olduğunuz her talebin kısa süre içerisinde karşılanması sağlanmaktadır. Detaylı olarak yapılacak olan kontroller sırasında aracın iç kısmında yapılan kontrollerin yanı sıra dışında boyama ya da değişim olup olmadığı da belirlenmektedir.

Bahçelievler Oto Ekspertiz Fiyatları

Bahçelievler Oto Ekspertiz

Tıkla ara ; +90 532 423 90 42

  • Obd  Cihaz ile Aracın Elektronik Hataları kontrolü
  • Lift üzerinde Alt Motor Kontrolleri,
  • Lift üzerinde Ön Takım Boşluk Kontrolleri,
  • Kaporta Kontrolü,
  • Boya Kontrolü,
  • Fren Testi,
  • Süspansiyon Testi,
  • Yanal Kayma Testi,
  • Lift Üzerinde Yürüyen Aksam Kontrolleri,
  • Lastik hava ve yeterlilik Testi, Akü Güç testi ,
  • İç Ekspertiz kontrolü,
  • Dış ekspertiz kontrolü,
  • Kaporta Değişen Kontrolleri,
  • Mekanik Durum ve Mekanik Aksamların Kontrolü,
  • DYNO Motor Testi,
  • Conta testi, HO2 isteğe bağlı Aracın Motor Kapağında ağır Hasar kontrolu,
  • Güngören Oto Ekspertiz

Tıkla ara  ; +90 532 4 90 42

Güngören ekspertiz fiyatları çok uygun fiyatlarla, garantili ekspertiz imkanlarını sizlere sunuyor.

Bakırköy oto ekspertiz fiyatlarımızı öğrenmek için ARAYINIZ.

www.otoexper.net

Bahçelievler Oto expertiz Fiyatları

Ekspertiz İşlemi Nasıl Yapılmaktadır?

Uzman ekip ile sizlere en iyi hizmeti veriyoruz. 2.el araba satış ilanlarında sıklıkla gördüğünüz ibarelerden birisi “bayandan az kullanılmış” diğeri ise “doktordan yeni” gibi ifadelerdir. Bunlar satış anlamında günümüzde pek bir ifadesi olmayan içi boş kalan cümlelerdir diyebiliriz. Günümüzde ilerleyen teknoloji le birlikte araba satışlarında da bazı değişen durumlar oldu. Bunlardan biri ise arabaların checkup yaptırılabilir duruma gelmesidir. İlanda dilediğiniz ifadeyi kullanabilirsiniz artık Bakırköy araç ekspertiz şubemize geldiğinizde araçta neler var neler yok hepsi rapor halinde sunulmaktadır.

OtOExper.net Profesyonel Ekip

Bahçelievler Oto expertiz Fiyatları

Tüm personelimiz sürekli olarak eğitimden geçmekte ve sertifika almaktadır.

Kaliteli Cihazlar

Tüm cihazlarımız üretimden teslim aşamasına kadar kontrol edilir ve TSE belgelidir.

Kaliteli Hizmet

Sizler için her zaman en iyi hizmeti vermeye gayret gösteriyor ve sektörde öncü olarak hizmet veriyoruz.

BİZ KUSURA BAKIYORUZ. OTOEXPER.NET

Bahçelievler Oto ekspertiz

Telefon: +05324239042 Güngören Merter Ekspertiz.

Etiketler; Bahçelievler Ekspertiz, Bahçelievler oto ekspertiz, Bahçelievler otomobil ekspertiz, Bahçelievler araba ekspertiz, Bahçelievler computest, Bahçelievler Dyno, Bahçelievler motor testi, Bahçelievler Expertiz, Bahçelievler Kaporta boya testi, Bahçelievler Mekanik ekspertiz, Bahçelievler Oto Expertiz, Bahçelievler Araç ekspertiz, oto ekspertiz Bahçelievler,

Tıkla ara  ; +90 532 423 90 42

Tıkla ara ; +90 532 423 90 42

Bahçelievler Ekspertiz Hizmeti verdiğimiz Bölgeler;,

Bahçelievler Merkez Oto ekspertiz,

Çobançeşme Oto ekspertiz,

Cumhuriyet Oto ekspertiz,

Fevziçakmak Oto ekspertiz,

Hürriyet Oto ekspertiz,

Kocasinan Oto ekspertiz,

Şirinevler Oto ekspertiz,

Siyavuşpaşa Oto ekspertiz,

Soğanlı Oto ekspertiz,

Yenibosna Oto ekspertiz,

Zafer Oto ekspertiz, İstanbul Bahçelievler oto ekspertiz,

Güngören expertiz yapılan testler;
Oto Ekspertiz Testleri,
Motor Gücü Ölçüm,
Kaporta Boya Testi,
Fren Ölçüm Testi,
Süspansiyon Amortisör,
Yanal Kayma Tutuş,
Arıza Tespit Testi,
Motor Kulakçıkları,
Motor Yağ Kaçakları,
Şanzıman Kulakları kontrol,
Rot-Rotil Kontrolleri,
Ön Arka Balatalar,
Ön ve Arka Diskler,
Debriyaj Boşluğu,
Lastiklerin Durumu,
Yağ Hava Polen Filtre,
Egzoz Duman Kontrolü,
El Freni Çalışır Testi,
Debriyaj Hidrolik Testi,
Kavrama Kontrolü,
Benzin Depo Kontrolü,
Klima Gaz Kontrolü,

İstanbul Bahçelievler ekspertiz Hizmeti