Pazar günü Açık Oto Ekspertiz

Pazar günü Açık Oto Ekspertiz

OTOEXPER.NET Mobil Ekspertizle İkinci El Araçlar Güvende.

Güngören Oto Ekspertiz

Pazar günü Açık Ekspertiz, Hafta Sonu Açık oto Ekspertiz,

Araç alım satım işlemi olmadan evvel mutlaka Otoexper.NET Firmasında her araç oto ekspertize götürülmeli ve araçta olan bütün sorunlar raporlanmalıdır.

Güngören oto ekspertiz firmamız 2001 senesinde kurulmuş olup sizlere en iyi hizmeti sunmak için çaba sarf eder. Amacımız ikinci el ve sıfır araçlarınızda olan problemi tespit etmektir. Bunun için ekip olarak üst kalitede hizmet vermekteyiz. Ekibimizde bulunan kişiler araçlarınızda bulunan kaza ve hasar durumunu kısa bir süre içerisinde belirler. Güngören oto expertiz profesyonelliği ile bilinmektedir. Uzun süre bu işi yaptığımız için birçok referansımız mevcuttur.  Sizde ikinci el araçlarınızı almadan evvel profesyonel bir yere götürmek istiyorsanız Merter ekspertiz her zaman sizlere hizmet vermektedir. Hafta içi veya hafta sonu istediğiniz zaman bizlere ulaşabilir ve bizlerden yardı alabilirsiniz. Kısa zaman içerisinde aracınızı inceler ve sizlere raporlarız. Bizim için önemli olan müşteri memnuniyetidir. Bu sebeple sizleri memnun etmek ve aracınızda bulunan hasarları ortaya çıkarmak için uğraş veririz.

İstediğiniz araca kavuşmaz ve aracın sorunlu veya sorunsuz olup olmadığını öğrenmek için OTOEXPER.NET oto ekspertiz her zaman gereklidir.

Tıkla ara ; +90 532 423 90 42

Ekspertiz aracın raporda durumunu, boya olup olmadığını yada değişeninin mevcut olup olmadığına bakan bir sistemdir.

Ekspertiz Kampanya, Oto Ekspertiz Pazar günü Açık mı?

Merter Ekspertiz Fiyatları

Bir çok kişi Güngören en yakın expertiz nerededir diye merak eder ve aracını yakın ekspertiz merkezine götürmek ister. Son teknolojik cihazlarımız ile araçlarınızı en iyi şekilde kontrol edip sizlere rapor halinde sunuyoruz aracınızda çıkan eksiklikler tek tek raporlanır ve sizlere aktarılır. Alım satım yapmadan evvel güvenilir ve kaliteli bir firma arıyorsanız doğru yerdesiniz. Sizlere en iyi hizmeti ekip olarak sağlamak için elimizden gelenin fazlasını yapmak için uğraş vermekteyiz. Gelişen teknoloji ve firmamızda bulunan cihazlar ile kısa zaman içerisinde aracınızda bulunan sorun ortaya çıkar. Fiyatlar değişiklik gösterir fakat hiçbir zaman bütçenizi sarsacak cinsten değildir.

Uzman Ekip Anlayışı, Pazar günü açık oto ekspertiz 

Firmamızda çalışan ekiplerimizin her biri işinde profesyonel ve uzmandır. Uzun senelerin vermiş olduğu tecrübe ile işimizi her zaman en iyi şekilde yaparız. El freni testi, motor testi gibi testleri en iyi şekilde gerçekleştiririz. İkinci el araç alacaksınız mutlaka bir ekspertize göstermeli ve aracınızın durumuna baktırmalısınız. Bunun içinde kaliteli bir ekspertiz çok önemlidir. Kaliteli ekspertiz arıyorsanız doğru yerdesiniz. Araçlarınıza en iyi şekilde bakıyor ve olan hasarı kısa zaman içerisinde ortaya çıkarıyoruz. Sizde ikinci el araç alacaksanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. www.otoexper.net sitemizden bizimle ilgili bütün bilgiye ve cep telefonu numaramıza ulaşabilirsiniz. Sizlere her zaman hizmet vermekten onur ve mutluluk duyarız. Oto Ekspertiz Güngören


Mobil Ekspertizle İkinci El Araçlar Güvende

 

Mobil oto ekspertiz sayesinde ikinci el araçlarınızda güvenle alım satım yapabilirsiniz. Aracınızın röntgenini çekin!

 

Birçok aracı firma ya da satıcı ikinci elde güven verse de, oto harita ekspertiz raporu sunsa da alıcılar için bu yeterli değildir. Daha güvenilir ve şüpheye mahal vermeyecek yaklaşımlarla ikinci e alış satış işlemlerinde alıcının rapor alacağı birine güvenmesi önemlidir.

 

Bu hizmet için mobil olarak hizmet veren ve her yerde bulabileceğiniz oto harita ekspertizler, güvenilir ve kaliteli muayene yaparak içinizi rahatlatacaktır. Raporunuzu alıp aracın bir nevi röntgenini çekmek için bu hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Hem uygun fiyatlar hem de güvenilir bir hizmet sunan firmamız, ikinci elde güven arayanların bir numaralı yardımcısı oluyor.

İkinci el araçların da güvenle satın alınabileceği firmamızda oto ekspertizler aracılığıyla birçok aracın hakiki değerini ve özelliklerini bulabilirsiniz.

Pazar günü Açık Oto Ekspertiz

Ekonomik, Güvenli ve Hızlı Sonuçlar

Firmamızda mobil oto ekspertiz hizmeti, ekonomik, güvenilir ve hızlı biçimde yapılır. Siz aracın başında olmasanız bile uzmanımız detaylı muayene sonrası size detaylı bir rapor sunar. Bu rapor sonucunda da aracın tüm iç özellikleri ve sorunlarını, değişen parçalarını, hasar durumunu öğrenmeniz mümkün olur. Güvenilir alışveriş yapmak istediğinizde, aracın içini dışını inceleyebilmeniz için yeterli bilgiye sahip olmadığınıza üzülmeyin. Uzmanlarımız size neyi var neyi yok detaylı biçimde iletecek, sonucu kaşeli ve imzalı biçimde gönderecektir.

ilgi ve Wp Konum için
0532 423 90 42 @ Güngören Oto Ekspertiz OtoExper.net

Güngören Ekspertiz

İkinci El Bahçelievler Araç Ekspertiz Kontrolleri

Zeytinburnu Oto ekspertiz

Oto Ekspertiz Kontrolleri,

Pazar günü Açık Oto Ekspertiz

Bakırköy Oto Ekspertiz

Tıkla ara ; +90 532 423 90 42

  • Obd  Cihaz ile Aracın Elektronik Hataları kontrolü
  • Lift üzerinde Alt Motor Kontrolleri,
  • Lift üzerinde Ön Takım Boşluk Kontrolleri,
  • Kaporta Kontrolü,
  • Boya Kontrolü,
  • Fren Testi,
  • Süspansiyon Testi,
  • Yanal Kayma Testi,
  • Lift Üzerinde Yürüyen Aksam Kontrolleri,
  • Lastik hava ve yeterlilik Testi, Akü Güç testi ,
  • İç Ekspertiz kontrolü,
  • Dış ekspertiz kontrolü,
  • Kaporta Değişen Kontrolleri,
  • Mekanik Durum ve Mekanik Aksamların Kontrolü,
  • DYNO Motor Testi,
  • Conta testi, HO2 isteğe bağlı Aracın Motor Kapağında ağır Hasar kontrolü,
  • Güngören Oto Ekspertiz

  • Pazar günü Açık Oto Ekspertiz

Tıkla ara ; +90 532 423 90 42

Pazar günü Açık Oto Ekspertiz

2.el sektöründe bize güvenin yolda kalmayın yetkili ekspertiz raporu verelim. Güngören 2. El araç Alırken Yatırımınızı Riske Atmayın! Oto Ekspertiz Raporunda Profesyonel kadro Hizmetiyle Tanışın.

✅ Dyno Testi (Motor Performans Testi)
✅ Fren Testi
✅ Süspansiyon Testi
✅ Beyin (OBD) Arıza Testi
✅ Kaporta – Boya Kontrolü
✅ Şase Kontrolü
✅ Motor – Mekanik Kontrolü
✅ Araç İçi ve Dışı Detaylı Kontrol
✅ motor conta kaçak testi
www.Otoexper.net Ekspertiz Hizmeti ile Sizi ve Sevdiklerinizi Görünmeyen Risklerden Koruyun!
*Pazar Günü Açık Oto ekspertiz, Merter oto ekspertiz

Güngören 2.el Oto ekspertiz Merkezi

www.otoexper.net

Oto expertiz Fiyatları

Pazar günü Açık Oto Ekspertiz

Güngören Araç Ekspertiz

Oto ekspertiz fiyatları için arayınız.

Telefon: +05324239042 Güngören,

www.otoexper.net

Ekspertiz Kampanya

Kaporta Boya 200TL Motor Mekanik 200TL, Full Ekspertiz 300 TL, Sadece EKİM DE Geçerli. Güngören OTO Ekspertiz, Şirinevler OTO Ekspertiz, Yenibosna OTO Ekspertiz, Merter OTO Ekspertiz, Üçyüzlü OTO Ekspertiz, Kocasinan OTO Ekspertiz, OTO Ekspertiz Güngören,

 

Pazar günü Açık Oto Ekspertiz

Güngören expertiz yapılan testler;
Oto Ekspertiz Testleri,
Motor Gücü Ölçüm,
Kaporta Boya Testi,
Fren Ölçüm Testi,
Süspansiyon Amortisör,
Yanal Kayma Tutuş,
Arıza Tespit Testi,
Motor Kulakçıkları,
Motor Yağ Kaçakları,
Şanzıman Kulakları,
Rot-Rotil Kontrolleri,
Ön Arka Balatalar,
Ön ve Arka Diskler,
Debriyaj Boşluğu,
Lastiklerin Durumu,
Yağ Hava Polen Filtre,
Egzoz Duman Kontrolü,
El Freni Çalışır Testi,
Debriyaj Hidrolik Testi,
Kavrama Kontrolü,
Benzin Depo Kontrolü,
Klima Gaz Kontrolü,

Etiketler; Ekspertiz, oto ekspertiz, otomobil ekspertiz, araba ekspertiz,  computest, Güngören Dyno, Güngören motor testi, Expertiz, Güngören Kaporta boya testi, Bağcılar Mekanik testi, Araç ekspertiz, oto ekspertiz Güngören,

Tıkla ara  ; +90 532 423 90 42

Pazar günü Açık Oto Ekspertiz