Pazar günü Açık Oto Expertiz

Pazar günü Açık Oto Expertiz

oTOEXPER.NET Mobil Ekspertizle İkinci El Araçlar Güvende

Mobil oto ekspertiz sayesinde ikinci el araçlarınızda güvenle alım satım yapabilirsiniz. Aracınızın röntgenini çekin!

İstediğiniz araca kavuşmaz ve aracın sorunlu veya sorunsuz olup olmadığını öğrenmek için OTOEXPER.NET oto ekspertiz her zaman gereklidir.

Tıkla ara ; +90 532 423 90 42

Ekspertiz aracın raporda durumunu, boya olup olmadığını yada değişeninin mevcut olup olmadığına bakan bir sistemdir.

Ekspertiz Kampanya

EKSPERTİZ YAPTIRMAK MI İSTİYORSUNUZ?

Yeni bir araç satın almayı düşünecekseniz işinizi şansa bırakmayın; Güngören oto ekspertiz yaptırmak için 0 532 423 90 42 no’lu telefondan bizimle irtibata geçebilirsiniz veya aşağıdaki linkten iletişim bilgilerimize ulaşabilirsiniz.

 

Birçok aracı firma ya da satıcı ikinci elde güven verse de, oto harita ekspertiz raporu sunsa da alıcılar için bu yeterli değildir. Daha güvenilir ve şüpheye mahal vermeyecek yaklaşımlarla ikinci e alış satış işlemlerinde alıcının rapor alacağı birine güvenmesi önemlidir. Pazar günü açık oto ekspertiz

Bu hizmet için mobil olarak hizmet veren ve her yerde bulabileceğiniz oto harita ekspertizler, güvenilir ve kaliteli muayene yaparak içinizi rahatlatacaktır. Raporunuzu alıp aracın bir nevi röntgenini çekmek için bu hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Hem uygun fiyatlar hem de güvenilir bir hizmet sunan firmamız, ikinci elde güven arayanların bir numaralı yardımcısı oluyor.

Pazar günü açık oto ekspertiz

İkinci el araçların da güvenle satın alınabileceği firmamızda oto ekspertizler aracılığıyla birçok aracın hakiki değerini ve özelliklerini bulabilirsiniz.

 

Ekonomik, Güvenli ve Hızlı Sonuçlar

 

Firmamızda mobil oto ekspertiz hizmeti, ekonomik, güvenilir ve hızlı biçimde yapılır. Siz aracın başında olmasanız bile uzmanımız detaylı muayene sonrası size detaylı bir rapor sunar. Bu rapor sonucunda da aracın tüm iç özellikleri ve sorunlarını, değişen parçalarını, hasar durumunu öğrenmeniz mümkün olur. Güvenilir alışveriş yapmak istediğinizde, aracın içini dışını inceleyebilmeniz için yeterli bilgiye sahip olmadığınıza üzülmeyin. Uzmanlarımız size neyi var neyi yok detaylı biçimde iletecek, sonucu kaşeli ve imzalı biçimde gönderecektir.

Pazar günü açık oto ekspertiz

Oto Ekspertiz Hizmeti

Daha uygun fiyat seçeneği sunması nedeni ile tercih edilen sıfır araçlarda yapılacak oto ekspertiz kontrolleri araç hakkında detaylı bilgi alınmasını sağlamaktadır.

Kaliteli ve güvenilir tercih yapmak isteyenler için Güngören oto ekspertiz hizmetleri dahilinde gerekli kontrollerin itinalı şekilde yapılmasını sağlamaktayız. Firmamız yıllardır bu alanda aralıksız olarak hizmet sağlamaktadır.

Birbirinden farklı marka ve model araçlarda gerçekleştirilecek olan Güngören oto Expertiz kontrolleri sırasında ekibimiz son sistem teknolojiye sahip cihazları kullanmaktadır. Detaylı şekilde gerçekleştirilecek olan kontroller sonucunda satın almak istediğiniz araçta yapılan değişimler veya hasar kaydı olup olmadığı belirlenmektedir. Bilgisayarlı cihazlar üzerinden gerçekleştirilecek kontroller taleplerinize uygun şekilde yapılmaktadır.

Pazar günü açık oto ekspertiz

Kaliteli ve Güvenilir Oto Ekspertiz

Kısa süre içerisinde gerekli kontrollerin sağlanabilmesi için Merter ekspertiz hizmetleri dahilinde talepleri karşılamaktayız. Ekibimiz tarafından yapılacak olan kontroller sırasında pek çok farklı ayrıntıya dikkat edilmektedir. Kaporta kontrolleri, motor ve mekanik kontrollerinin yanı sıra full kontrol paketimiz özellikle aracın her bir aksamının kontrol edilmesini sağlamaktadır.

Kaporta boya veya değişim kontrollerinin yanı sıra ayrıntılı şekilde gerçekleştirilecek kontroller dahilinde kaportada yapılmış olan pek çok farklı değişim ve işlemler ortaya çıkartılmaktadır. Motor ve mekanik kontrolleri sırasında kullanmış olduğumuz bilgisayarlı sistemler kısa süre içerisinde sonuç alınmasını sağlamaktadır. Hızlı ve güvenilir hizmet almak isteyenler en yakın ekspertiz hizmetlerimizden yararlanabilmek adına sitemiz üzerinden gerekli kontrolleri sağlayabilirler.

Pazar günü açık oto ekspertiz

Uygun Fiyatlı Oto Ekspertiz Kontrol Paketleri

Her marka ve model araca göre gerçekleştirilecek olan kontroller sonucunda hazırlanacak olan rapor üzerinden ayrıntılı bilgi alınmasını sağlamaktayız. Satın almak istediğiniz araçlarda gerçekleştirilecek olan kontroller için ekibimiz kısa süre içerisinde ayrıntılı inceleme yaparak bilgi almanızı sağlamaktadır. Bu doğrultuda satın almak istediğiniz araçta yapılan değişimleri detaylı şekilde inceleyebilirsiniz.

Tercih edeceğiniz paketlere göre belirlenen fiyat seçeneklerimiz değişmektedir. Güncel fiyatlarımız hakkında bilgi almak isteyenler www.otoexper.net adresi üzerinden yapacakları incelemeler doğrultusunda detaylı bilgi alabilirler. Seçmiş olduğunuz paket içeriğine göre gerçekleştirmiş olduğumuz kontrollerin ardından kısa süre içerisinde tarafınıza bilgi verilmektedir. Firmamız tam kapasite ile aralıksız olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Pazar günü açık oto ekspertiz

AraÇ ekspertiz Ücreti

Tıkla ara ; +90 532 423 90 42

Pazar günü açık oto ekspertiz

2.el sektöründe bize güvenin yolda kalmayın yetkili ekspertiz raporu verelim. Güngören 2. El araç Alırken Yatırımınızı Riske Atmayın! Oto Ekspertiz Raporunda Profesyonel kadro Hizmetiyle Tanışın.

✅ Dyno Testi (Motor Performans Testi)
✅ Fren Testi
✅ Süspansiyon Testi
✅ Beyin (OBD) Arıza Testi
✅ Kaporta – Boya Kontrolü
✅ Şase Kontrolü
✅ Motor – Mekanik Kontrolü
✅ Araç İçi ve Dışı Detaylı Kontrol
✅ motor conta kaçak testi
www.Otoexper.net Ekspertiz Hizmeti ile Sizi ve Sevdiklerinizi Görünmeyen Risklerden Koruyun!
*Pazar Günü Açık Oto ekspertiz, Merter oto ekspertiz

Bağcılar 2.el Oto ekspertiz Merkezi

ilgi ve Wp Konum için
0532 423 90 42 @ Güngören Oto Ekspertiz OtoExper.net

Güngören Ekspertiz

İkinci El Bağcılar Araç Ekspertiz Kontrolleri

Zeytinburnu Oto ekspertiz

Oto Ekspertiz Kontrolleri

Bağcılar Oto Ekspertiz

Tıkla ara ; +90 532 423 90 42

  • Obd  Cihaz ile Aracın Elektronik Hataları kontrolü
  • Lift üzerinde Alt Motor Kontrolleri,
  • Lift üzerinde Ön Takım Boşluk Kontrolleri,
  • Kaporta Kontrolü,
  • Boya Kontrolü,
  • Fren Testi,
  • Süspansiyon Testi,
  • Yanal Kayma Testi,
  • Lift Üzerinde Yürüyen Aksam Kontrolleri,
  • Lastik hava ve yeterlilik Testi, Akü Güç testi ,
  • İç Ekspertiz kontrolü,
  • Dış ekspertiz kontrolü,
  • Kaporta Değişen Kontrolleri,
  • Mekanik Durum ve Mekanik Aksamların Kontrolü,
  • DYNO Motor Testi,
  • Conta testi, HO2 isteğe bağlı Aracın Motor Kapağında ağır Hasar kontrolü,
  • Güngören Oto Ekspertiz

  • Pazar günü açık oto ekspertiz

Tıkla ara  ; +90 532 423 90 42

Güngören ekspertiz çok uygun fiyatlarla, garantili ekspertiz imkanlarını sizlere sunuyor.

Bağcılar oto ekspertiz fiyatlarımızı öğrenmek için ARAYINIZ.

www.otoexper.net

Oto expertiz Fiyatları

Pazar günü açık oto ekspertiz

Güngören Araç Ekspertiz

Oto ekspertiz fiyatları için arayınız.

Telefon: +05324239042 Güngören,

www.otoexper.net

Ekspertiz Kampanya

Kaporta Boya 200TL Motor Mekanik 200TL, Full Ekspertiz 300 TL, Sadece EKİM DE Geçerli. Güngören OTO Ekspertiz, Şirinevler OTO Ekspertiz, Yenibosna OTO Ekspertiz, Merter OTO Ekspertiz, Üçyüzlü OTO Ekspertiz, Kocasinan OTO Ekspertiz, OTO Ekspertiz Güngören,

 

 

 

Pazar günü açık oto ekspertiz

Güngören oto expertiz yapılan testler;
Oto Ekspertiz Testleri,
Motor Gücü Ölçüm,
Kaporta Boya Testi,
Fren Ölçüm Testi,
Süspansiyon Amortisör,
Yanal Kayma Tutuş,
Arıza Tespit Testi,
Motor Kulakçıkları,
Motor Yağ Kaçakları,
Şanzıman Kulakları,
Rot-Rotil Kontrolleri,
Ön Arka Balatalar,
Ön ve Arka Diskler,
Debriyaj Boşluğu,
Lastiklerin Durumu,
Yağ Hava Polen Filtre,
Egzoz Duman Kontrolü,
El Freni Çalışır Testi,
Debriyaj Hidrolik Testi,
Kavrama Kontrolü,
Benzin Depo Kontrolü,
Klima Gaz Kontrolü,

Etiketler; Ekspertiz, oto ekspertiz, otomobil ekspertiz, araba ekspertiz,  computest, Güngören Dyno, Güngören motor testi, Expertiz, Güngören Kaporta boya testi, Bağcılar Mekanik testi, Araç ekspertiz, oto ekspertiz Güngören,

Tıkla ara  ; +90 532 423 90 42

Pazar günü açık oto ekspertiz